lumea copiilor
lumea copiilor
lumea copiilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

lumea copiilor

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

animaleeeeeeeeee

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
cristina
Admin
cristina

Data de înscriere : 19/02/2009
Varsta : 30

animaleeeeeeeeee Empty
MesajSubiect: animaleeeeeeeeee   animaleeeeeeeeee EmptySam Feb 21, 2009 11:34 am

cat cat cat cat cat cat rendeer rendeer rendeer rendeer pig pig pig pig pig pig pig pig pig elephant elephant elephant elephant elephant imi plac animaleleeeeeeeeeeee cat cat cat
Sus In jos
https://lumeacopiilor.all-up.com
Pink

Pink

Data de înscriere : 21/02/2009

animaleeeeeeeeee Empty
MesajSubiect: Re: animaleeeeeeeeee   animaleeeeeeeeee EmptySam Feb 21, 2009 10:20 pm

Mie imi plac foarte mult...pisicele dar si cateii dar mai mult pisicele...Pisicele sunt niste animale de casa , bune dar putin smechere...ele traiesc in casa omului dar nu depind 100% de om...ele pot parasi casa si pot trai pe cont propriu...Sunt total diferite de catei care la randul lor sunt foarte atasati de om Very Happy dar ei nu vor parasi niciodata curtea sau casa in care au crescut...daca vor fi da-ti afara din casa de stapan ei vor incepe sa latre si chiar sa "planga "...vrand sa se intoarca acasa ...
Sus In jos
Pink

Pink

animaleeeeeeeeee Empty
MesajSubiect: Re: animaleeeeeeeeee   animaleeeeeeeeee EmptySam Feb 21, 2009 10:32 pm

animaleeeeeeeeee Colinde034
animaleeeeeeeeee W593
Sus In jos
cristina
Admin
cristina

Data de înscriere : 19/02/2009
Varsta : 30

animaleeeeeeeeee Empty
MesajSubiect: Re: animaleeeeeeeeee   animaleeeeeeeeee EmptySam Feb 21, 2009 10:36 pm

animaleeeeeeeeee Gdgdg10
Sus In jos
https://lumeacopiilor.all-up.com
Pink

Pink

animaleeeeeeeeee Empty
MesajSubiect: Re: animaleeeeeeeeee   animaleeeeeeeeee EmptyDum Mai 03, 2009 3:20 pm

animaleeeeeeeeee Imgp7647

stiu ca-ti plac...
Sus In jos
Continut sponsorizat

animaleeeeeeeeee Empty
MesajSubiect: Re: animaleeeeeeeeee   animaleeeeeeeeee Empty

Sus In jos

animaleeeeeeeeee
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
lumea copiilor :: Prima categorie :: Daca vrei sa ne cunoastem,da un click-